Sport Suomi – Uutta suuntaa työhyvinvoinnille

Sport Suomi -verkoston tarkoituksena on olla tukemassa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvien ongelmakohtien ratkaisemista kehittämällä innovaatioita ja liiketoimintaa yritysten, korkeakoulujen, tutkimuskeskusten ja muiden toimijoiden välisessä rajapintayhteistyössä. Verkostossa erityisenä luovaa kehittämistyötä kaipaavana teemana on noussut esille työhyvinvointi.

– Työhyvinvointiin liittyvien haasteiden purkaminen on noussut selkeästi esille toteuttamissamme tapaamisissa ja keskusteluissamme eri organisaatioihin kuuluvien ihmisten kanssa. Sport Suomi on ilolla tuomassa yhteen idearikkaita tekijöitä tämän yhteiskunnallisesti merkittävän aiheen parissa ja tehostamassa hyvää oloa lisäävien innovaatioiden toteuttamista, kertoo Sport Suomi -verkoston projektipäällikkö Juha-Matti Haapsaari Lahden kaupungilta.

Työhyvinvoinnin innovoimista käsittelevissä InnoLive-seminaareissa osallistujat pääsevät kuulemaan tuoreinta aihetta käsittelevää tietoa tutkimus- ja yrityskentiltä sekä kartoittamaan yhteistyömahdollisuuksia työhyvinvointi-innovaatioiden luomiseksi.

Lue koko juttu Sport Suomi – Uutta suuntaa työhyvinvoinnille (hhub.fi)

Alisa Heikkinen
Kirjoittaja on Sport Suomi -verkoston projektipäällikkö. Sport Suomi on yksi Innokaupunkien vetovastuuhankkeista.