Mikkeli Water Week tulossa syyskuussa! 

Mikkeli Water Week -tapahtuma tuo esiin puhtaan veden merkitystä ja mahdollisuuksia. Tapahtumaviikko kokoaa yhteen kansainväliset tutkijat, alan yritykset, paikalliset asukkaat ja matkailijat, ja tarjoaa seminaarin ja konferenssin lisäksi monipuolisen ohjelman yrityksille ja kaupunkilaisille.

Puhtaan veden pääkaupunki Mikkelissä on sitouduttu veden ympärille rakennettuun osaamiseen, koulutukseen, tutkimukseen ja kehitykseen. Vuosien panostus on synnyttänyt uusia vesihuollon ratkaisuja ja liiketoimintamahdollisuuksia ja tuottanut elinvoimaa ja hyvinvointia kaupungille. Blue Economy Mikkeli -osaamiskeskus on tämän edelläkävijyyden ilmentymä.

Mikkeli Water Week järjestetään ensimmäistä kertaa syyskuussa 2024. Päätapahtumia ovat Finnish Lakeland Forum -seminaari ja kansainvälinen Emerging Trends in Water Treatment (ETWT) 2024 -konferenssi oheisohjelmineen.

Pitkin tapahtumaviikkoa on erilaista ohjelmaa ympäri kaupunkia, kuten tutustumiskäyntejä jätevedenpuhdistamolle sekä interaktiivinen ja elämyksellinen BEM ShowRoom.

Lue koko juttu: Mikkeli valmistautuu uuteen Mikkeli Water Week -tapahtumaan (mikseimikkeli.fi)

Tapahtuman sivut on avattu: Mikkeli Water Week 2024 – Puhtaan veden pääkaupunki

Innokaupunki Mikkelin kehittämisen kärjet.