Yrityslähtöisyys Innokaupunki-hankkeissa 31.5.

18.04.2023 • Tapahtumat
Parrakas mies puhuu
Miten voisimme suunnitella hankehakuja elinkeinoelämän kehitys huomioiden? Millaisia liiketoiminnan kehittämisen kannalta hyödyllisiä oivalluksia hankkeiden suunnittelussa tai hankehakujen toteuttamisessa on tullut?

Tämän tilaisuuden tarkoitus on lisätä keskustelua Innokaupungeista elinkeinoelämän vahvistajina, antaa aineksia tai ideoita hakuihin sekä oppia muiden tavoista vahvistaa yritysten toimintaympäristöjä osana ekosysteemisopimuksia.

Milloin? Keskiviikkona 31.5. klo 9-11

Missä? Teamsissa.

Kenelle? Innokaupunkien rahoitushakujen tekijöille kaupungeissa ja maakuntien liitoissa, hankkeiden sparraajille sekä kaikille, jotka haluavat myötävaikuttaa Innokaupunkien tavoitteeseen uusien kasvun lähteiden aikaansaamiseksi.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

9.00 Aloitus

-Kokemuksia ja huomioita Jyväskylästä. Timo Harju, Jyväskylän kaupunki ja Hannu Koponen, Keski-Suomen liitto

-Innovaatio- ja osaamisverkostot vauhdittamassa liike-elämälähtöistä tutkimusta, Tiina Arpola ja Kalevi Pölönen, Etelä-Savon ELY-keskus

-Yritysten mahdollisuudet suunnata hakuja ja yritysten tarpeiden huomioiminen Innokaupunkien työssä. Ajatuksia Business Finlandista ja työ- ja elinkeinoministeriöstä. Arto Pussinen, Business Finland ja Mika Pikkarainen, TEM.

-Miten kehitysyhtiöt voivat tarttua yritysten tarpeisiin? Kokemuksia Tampereelta ja Joensuusta. Heini Wallander, Business Tampere ja Pauliina Pikkujämsä, Business Joensuu.

-Loppukeskustelu

11.00 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan (webropolsurveys.com) 

Kaikki artikkelit