Ratkaisuja rakentamisen tulevaisuuteen -seminaarissa perehdytään aiheeseen lainsäädännön ja alan tutkimuksen ja innovatiivisten ratkaisujen näkökulmasta.
Torstaina 15. helmikuuta 2024 klo 12:30-17 Clarion Hotel Aviapolis
Järjestäjä: BusinessVantaa
Maksuttomaan tilaisuuteen Clarion Hotel Aviapolikseen mahtuu 200 nopeimmin ilmoittautunutta.
Voit myös seurata tapahtumaa etänä.
Muutokset mahdollisia.
Verkostoitumis- ja infotapahtuma, jossa voit varata oman kontaktiajan rahoittajille ja tki -toimijoille jo etukäteen
Lounas 11-12.15 (omakustanteinen)
11.30 seminaariin Ilmoittautuminen alkaa
12.30 Seminaarin avaus
Teemu Vehmaskoski, toimitusjohtaja Rakennuslehti, seminaarin pj
Kasvava ja kestävä Vantaa
Pekka Timonen, kaupunginjohtaja Vantaan kaupunki
Ympäristöministeriön tervehdys
Kai Mykkänen, ympäristö- ja ilmastoministeri
Rakentamislaki ja -asetukset
katsaus uudistuvan lainsäädännön valmisteluun
Jani Kemppainen, erityisasiantuntija Rakennusteollisuus RT ry
Kommenttipuheenvuoro
Risto Levanto, rakennusvalvontapäällikkö Vantaan kaupunki
puheenjohtaja Rakennustarkastusyhdistys RTY ry.
Mihin ohjaa rakennusalan tiukentuva EU -sääntely ?
Pekka Vuorinen, ympäristö- ja energiajohtaja Rakennusteollisuus RT ry
Rakennussuunnittelu ja rakennesuunnittelu muuttuvassa ilmastossa
Anssi Salonen, hankekehitysjohtaja A-Insinöörit Oy
Jaakob Solla, Johtava arkkitehti, va. toimialajohtaja AINS Group
Työkaluja uudelleen käytettävien rakennustuotteiden kelpoisuuden osoittamiseen
Antti Koponen, kiertotalouskonsultti, Rasek Consulting Oy Ltd
Polkuja innovaatioista käytäntöön
Tiede-, tutkimus- ja rahoitusyhteistyökumppanit esittäytyvät
14.20- 15.00 kahvitauko, verkostoitumista ja uusia kontakteja ständien infopisteisissä
Tulevaisuuden ratkaisuja rakennetussa ympäristössä
Reijo Kangas, johtaja Go Global Business Finland
Laatua ja pitkäaikaiskestävyyttä muuttuvassa ilmastossa
Mika Airaksela, johtaja Jatke Oy
Rakentamisen ja innovaatiotoiminnan tulevaisuuden näkymät Vantaalla
Tommo Koivusalo, elinvoimajohtaja Vantaan kaupunki
16.15 seminaariosa päättyy
16.15 – 17.30 Verkostoitumista, coctails, suolaista ja makeaa tarjoilua