Liiketoiminnan innovaatio- ja tuotekehityspalvelut saa nyt yhdestä paikasta Rovaniemellä

01.12.2022 • Yritysyhteistyö
Ponnahdus-toiminnan esittelylogokuva
Yritykset pääsevät kehittämään toimintaansa matalalla kynnyksellä Ponnahduksessa.

Innokaupunki Rovaniemen kehittämistoimissa näkyvät vahvasti palvelumuotoilu, kehittämisalustat ja kansainvälisyys. Uudesta palvelusta hyötyvät niin matkailun, hyvinvointialan kuin teollisuuden yritykset.

Yrityskehittäjä Matti Impiö Business Rovaniemestä kertoo, että sekä julkiset että yksityiset palvelut on tuotteistettu ainutlaatuisella tavalla helposti ymmärrettäväksi palveluksi. Uuden palvelun toivotaan auttavan yrityksiä löytämään kehittämistoiminnan pariin matalalla kynnyksellä. Ennen kaikkea Ponnahus-verkoston avulla halutaan antaa yrityksille monipuolisesti apua niiden omiin kehittämistarpeisiin.

– Verkosto on yrityksen kanssakulkija. Tavoitteenamme on, että seutumme yritykset lähtevät jatkossa entistä innokkaammin panostamaan innovaatioihin aina niiden kaupallistamiseen saakka. Nyt siihen on tarjolla kanssakulkijoita.

Ponnahus on viisivaiheinen ja siinä kuljetaan yrittäjän tukena ideasta tuotekehitysvaiheeseen, testaukseen, tuotteen markkinointiin ja jopa vientiin saakka.

Lue koko juttu: Business Rovaniemi julkistaa uuden ajan palvelutuotteen: Ponnahus yhdistää ensimmäisen kerran kaikki alueen tuotekehityspalvelut yritysten käyttöön – Uutisia ja yritystarinoita – BusinessRovaniemi 

Ponnahus – Arctic Design Capital 

Innokaupunki Rovaniemen kehittämisen kärjet

Kaikki artikkelit