Innokaupunkien vaikuttavuusklinikat käynnistyvät

09.02.2023 • Vaikuttavuus
Kuvituskuva, kahvikupit
Vaikuttavuusklinikoiden tavoitteena on tarjota foorumi yhteiselle keskustelulle, jossa poraudumme ekosysteemityön kannalta kriittisiin kysymyksiin ja löydämme yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja ekosysteemien vaikuttavuuden varmistamiseksi.

Innokaupunkien vaikuttavuusmallin kehittämiseen liittyen käynnistämme VTT:n vetämänä vaikuttavuusklinikat. Ne toteutuvat tunnin mittaisten Teams-aamukahvien merkeissä joka kuun ensimmäisenä tiistaina klo 8.30.

Vaikuttavuusklinikoiden tavoitteena on tarjota foorumi yhteiselle keskustelulle, jossa poraudumme ekosysteemityön kannalta kriittisiin kysymyksiin ja löydämme yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja ekosysteemien vaikuttavuuden varmistamiseksi. Jokainen foorumi käynnistyy asiantuntija-alustuksella, jonka jälkeen olemme varanneet aikaa yhteiselle keskustelulle ja sparraukselle.

Järjestämme ensimmäisen vaikuttavuusklinikan tiistaina 7.3. klo 8.30–9.30. Ensimmäisen vaikuttavuusklinikan teemana on ’onnistuneen ekosysteemityön kulmakivet’. VTT:n tutkimuspäällikkö Katri Valkokari alustaa teemaa viimeaikaisen tutkimuksen ja käytännöllisen kokemuksen näkökulmasta, jonka jälkeen on varattu aikaa yhteiseen keskusteluun ja sparrailuun.

Vaikuttavuusklinikoiden tulevat päivämäärät ja ilmoittautumislinkit:

Ilmoittaudu: 7.3 klo 8.30–9.30 Teema: Onnistuneen ekosysteemityön kulmakivet

Ilmoittaudu: 4.4. klo 8.30–9.30 Teema: Yhteisten tavoitteiden asettaminen ja ekosysteemien johtaminen

Ilmoittaudu: 2.5 klo 8.30–9.30 Teema: Vaikuttavuuden mittaaminen ja johtaminen  

Ilmoittaudu: 6.6 klo 8.30–9.30 Teema: Vaikuttavuusmallin esittely 

Huom! Voit vaikuttaa vaikuttavuusklinikoiden tuleviin teemoihin ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa myös Innokaupunkien Vaikuttavuustyöpaja 3:een 19.6.

Kuva: Nathan Dumlao on Unsplash

Kaikki artikkelit